Alpro dessert

Soms heb je gewoon zin in een dessert s’avonds of gedurende de dag, en kan je je zoete trek even niet weerstaan. Zo’n lekkere chocolade pudding gaat er dan wel in. Maar als je de volgende keer zin hebt in zo’n dessert dan heb ik een zeer goede en verantwoorde tip voor jou, namelijk de Alpro puddings!

FullSizeRender

Je hebt de Alpro puddings in 5 verschillende smaken: fondant, caramel, vanille, speculoos en choco. Stuk voor stuk heerlijke en plantaardige desserts. Dit is nu echt verantwoord genieten van een dessert.  Alpro zorgt er namelijk voor dat zijn puddings 100% plantaardig zijn, en er is nog veel meer! Ze zorgen er namelijk ook voor dat de puddings lekker romig blijven en dat ze tegelijk ook van nature vetarm zijn. De puddings bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen en ze zijn ook volledig lactosevrij, zo kan iedereen van hun lekkernijen genieten!

FullSizeRender[1]

De voedingswaarden van deze lekkere puddings zijn ook zeer gunstig, de potjes liggen allemaal rond de 100 kcal per pudding. Ze bevatten ook slechts 1g verzadigd vet, en dat maakt het gewoon nog lekkerder!

Je kan al deze puddings gewoon natuur opeten, of je kan ze ook altijd toppen met dingen dat jij er lekker bij vind passen. Zo kan je je puddingmomentje altijd ietsje anders maken en zal het nooit gaan vervelen.

Ga zeker eens kijken in de koelvakken van jou supermarkt voor deze lekkere puddings of neem eens een kijkje op de site van Alpro.

Veel puddingplezier!

xxxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s