SPORT FW 2015-16

Nu de zomer op zijn einde aan het komen is, stromen de herfst- en wintercollecties de winkels binnen. Dit wil dus ook zeggen dat er nieuwe collecties voor sportkledij zijn! Omdat ik dus redelijk verslaafd ben aan leuke leggings voor te sporten zet ik voor jullie mijn vijf mooiste leggings op een rijtje voor het aanstaande sportseizoen.

De eerste is een prachtig exemplaar van Nike, deze legging is in twee kleuren verkrijgbaar en ze zijn allebei even prachtig. Ik ben gek op het print! Eigenlijk is dit een loopbroek maar je kan hem ook makkelijk voor gewone sporten gebruiken.

FullSizeRender

Nike €109,95

De volgende legging is van Stellasport van Adidas. Deze legging heeft een leuk dierenprint en brengt zo zeker het beest in jouw naar boven tijdens je workouts! Deze legging is ook heerlijk zacht!

FullSizeRender[2]

Stellasport €44,95

Voor de volgende legging gaan we naar één van mijn favoriete merken, Victoria’s Secret. Ik ben zo’n grote fan. Hun sport collecties zijn telkens weer prachtig. Ook deze keer slagen ze weer raak. Deze legging is zeer gewaagd maar het heeft net dat tikkeltje extra wat andere leggings niet hebben. Het grote VSX logo op je been laat ook direct zien dat je een echt ‘Angel’ bent!

vs1

Victoria’s Secret €72,61

Ook de volgende legging gaat naar Victoria’s Secret. Dit is een vrij sobere legging waarmee je zo goed als alles mee kunt combineren. Een echte klassieker dus!

vs

Victoria’s Secret €60,73

De laatste legging is er nog eentje van Adidas. Ik vond deze legging super leuk omdat het me toch nog een klein zomers gevoel geeft. De kleuren zijn niet té donker en met het bloemachtige print doet deze legging je steeds weer aan de zomer denken.

FullSizeRender[3]

Adidas €44,95

Natuurlijk zijn er nog zoveel andere leggings voor het komende seizoen. Maar als ik al de leggings zou tonen die ik mooi vind, dan zou dit een zeeeeeeer lange blogpost worden! 🙂 Hopelijk heb dus je al enkele leuke leggings teruggevonden in mijn top vijf.

xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s