Speculaas rijstpap

Wat kan er soms beter smaken dan een lekker bakje rijstpap tijdens deze herfstdagen? Lekker met een kopje thee of koffie erbij, super gezellig! Nu kan je natuurlijk lekker makkelijk een bakje rijstpap gaan halen in de supermarkt. Maar nu kan jij via mijn tip ook thuis makkelijk rijstpap maken!

FullSizeRender[1]

Er bestaan namelijk kleine potjes met allerlei smaken waarmee je jouw rijstpap kan maken. In dat potje zit dan al de rijst met de smaakmaker in, jij moet dan enkel nog maar 1 liter melk toevoegen en het laten koken. Zo simpel is het! Na een uurtje heb je dan lekker verse rijstpap!

FullSizeRender[3]

De potjes zijn super leuk om cadeau te geven of te krijgen. Je kan al hun verschillende smaken en producten hier vinden. Een site boordevol lekkers, je zal moeilijk een smaakje kunnen kiezen door de grote keuze die zij hebben!

FullSizeRender[2]

Ik heb hier dus de speculaas rijstpap gemaakt en deze is echt super lekker! Je proeft de speculaas er heel goed door. Ik heb als extra nog wel wat speculaas topping eraan toegevoegd om het een extra bite en smaak te geven. Voor mij kan er nooit genoeg speculaas zijn!

Dus als je de komende feestdagen een klein lekker cadeautje wil geven ga dan zeker eens kijken op de site van deze overheerlijke lekkernijen!

Liefs,

Kirsten

xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s